Laat je kind terug stralen !!!

Wel of geen kindercoach?

Gepubliceerd op 13 december 2020 om 20:07

WEL OF GEEN KINDERCOACH ???

Natuurlijk is het een grote stap om met je kind naar een kindercoach te gaan.

Meestal heb je al met vrienden of familie gesproken over je kind, met de juf of met het CLB op school. Je hebt eigenlijk al veel geprobeerd als ouder, maar toch loopt het nog steeds niet zoals het zou moeten zowel op school als thuis. Je zit met de handen in het haar en weet niet meer wat je moet doen. Of je weet het wel, maar je hebt wat aanmoediging of een steuntje in de rug nodig.

 

Herken je deze situaties? Dan is het goed om naar een kindercoach te gaan. Die kan de dingen op een rijtje zetten, de chaos even ophelderen of gewoon onbevooroordeeld luisteren. Die kan bijvoorbeeld met een poppetjesopstelling of met andere technieken inzicht en advies in de situatie geven. Die gaat samen met je kind vaardigheden oefenen en de kwaliteiten onderzoeken en zorgen dat je kind die gaat inzetten.

In mijn praktijk krijg ik alleen maar leuke en toffe kinderen, het is iedere keer weer een feest om mee te maken! Met mijn oplossingsgerichte aanpak en de motivatie van de kinderen lukt het vaak om op korte tijd te bereiken wat ze willen.

Ook komen er regelmatig kinderen die in een echtscheidingssituatie zitten. Hoe ga je om met je boosheid, verdriet, of opluchting dat de ruzies over zijn? Of juist met een moeilijke relatie tussen je ouders? Hoe is het om je plekje te veroveren in een samengesteld gezin? Of is je “rugzak” even te zwaar om het allemaal te dragen?

Is het de wens van je kind om niet meer bang, verlegen of verdrietig te zijn? Wil je kind graag vrienden maken, niet meer pesten of gepest worden? Dat kan je kind leren en een kindercoach kan het daarbij helpen. 🤩

Wenst u graag meer info of een eerste afspraak?

U kan mij steeds bereiken via mail:
maes.nathalie3@telenet.be
of
via GSM: 0473254831

www.kindercoachnathalie.be

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.